changelives
Herbalife kan være med til at forandre liv

Herbalife hjælper folk
Herbalifes mission er at ændre folks liv gennem en balanceret, aktiv livsstil. Gennem uddannelse og vejledning har Herbalife i over 35 år hjulpet mange mennesker med at opnå en mere balanceret livsstil.  Ved at blive et Selvstændigt Herbalife Medlem kan du hjælpe andre med at opnå samme mål.

Støtte
Du er ikke alene, mens du udvikler din Herbalife-forretning. Alle Selvstændige Herbalife Medlemer får en personlig Sponsor. Du kan stille din Sponsor spørgsmål, søge råd om produkt- og forretningsudvikling samt få vejledning i hvordan du bedst kan udvikle din egen forretning.

Giv tilbage til samfundet
Herbalife tror på fællesskabet og det Zer derfor Mark Hughes, Herbalifes stifter, valgte at oprette Herbalife Family Foundation (HFF). Hvert år donerer Herbalifes Selvstændige Medlemmer et beløb, så børn kan undervises i fordelene ved god ernæring. I Norden støtter Herbalifes Selvstændige Medlemmer HFF-projektet «Acres of Love». Læs mere om projektet her (link til siden her).

Venligst udfyld vores kontaktskema for mere information om hvordan man bliver et Selvstændigt Herbalife MedlemAnsvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner forskellige forretningsmuligheder, vær venligst opmærksom på, at det er ulovligt for en promotor eller deltager i et handelssystem at overtale personer til at foretage en betaling ved at love fordele for at få andre til at blive en del af systemet. Lad dig ikke narre af udsagn, som fortæller, det er nemt at opnå høj indtjening.

© Herbalife International of America, Inc.Gengivelse er ikke tilladt - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse.Alle rettigheder forbeholdes.Alle varemæ rker og produktbilleder, som vises på denne side, er Herbalife International, Inc.'s ejendom, medmindre andet er anført.
 
Herbalife har forpligtet sig til at fø lge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem af:
  • DSF logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


da-DK | 18-02-2019 09:01:17 | NAMP2HLASPX01