the_benefits
Fordele
Som Selvstændigt Herbalife Medlem kan vi tilbyde dig følgende:

- Mulighed for et deltids- eller fuldtidsarbejde.
- Fleksible arbejdstider
- Mulighed for at arbejde hjemmefra
- Hjælpe personer som gerne vil opnå et mere balanceret, aktivt liv   
- Adgang til vores unikke produkter, som er udviklet af førende forskere indenfor ernæring, og som bruges af   millioner rundt om i verden hver dag.

Herbalifes produktkategorier omfatter:

Målrettet ernæring
Herbalifes kosttilskud er videnskabeligt udviklet for at leve op til dagens ernæringsmæssige behov. Uanset om dine kunder har brug for mere energi, hjælp til at opnå anbefalet vitaminindtag eller forbedre sportslige præstationer, kan Herbalifes produkter hjælpe dem.

Vægtregulering
Vores måltidserstatninger, herunder vores berømte Formula 1-shake, er udviklet for at hjælpe folk med at opnå deres idealvægt ved at reducere vægt, øge muskelmasse eller opretholde en god kondition.

Ydre ernæring
Herbalifes hudpleje- og skønhedsserie medvirker til at få det bedste frem i dine kunder.

Ønsker du mere information? Udfyld venligst vores kontaktskema.

Ansvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner forskellige forretningsmuligheder, vær venligst opmærksom på, at det er ulovligt for en promotor eller deltager i et handelssystem at overtale nogen til at foretage en betaling ved at love fordele for at få andre personer til at deltage i systemet. Lad dig ikke narre af udsagn, som fortæller det er nemt at opnå høj indtjening.

© Herbalife International of America, Inc.Gengivelse er ikke tilladt - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse.Alle rettigheder forbeholdes.Alle varemæ rker og produktbilleder, som vises på denne side, er Herbalife International, Inc.'s ejendom, medmindre andet er anført.
 
Herbalife har forpligtet sig til at fø lge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem af:
  • DSF logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


da-DK | 18-02-2019 07:59:34 | NAMP2HLASPX01