make_difference
Gør en forskel med Herbalife

Herbalife vil gerne være med til at gøre verden til et bedre sted.

Den globale krise vedrørende overvægt og fedme vokser for hvert år. Stadig flere voksne mænd og kvinder defineres som overvægtige, og Norden er ingen undtagelse. Der er dermed stort behov for øget fokus på bedre sundhed og Herbalife giver dig muligheden for at bidrage.

Som et globalt anerkendt brand giver vi dig adgang til Herbalifes videnskabeligt udviklede produkter og en forretningsmulighed i verdensklasse. Herbalife sætter en ære i at være et udviklende velværeselskab, og opnåede i 2015 et detailsalg på over 4,5 milliarder USD. Herbalife er vokset jævnt siden stiftelsen i 1980!
Over 2,3 millioner forhandlere i mere end 95 lande har valgt Herbalife! Er du klar til dit valg? Udfyld venligst vores kontaktskema og et Selvstændigt Herbalife Medlem vil kontakte dig.

Ansvarsfraskrivelse - Når du vurderer eller sammenligner forskellige forretningsmuligheder, vær venligst opmærksom på, at det er ulovligt for en promotor eller deltager i et handelssystem at overtale personer til at foretage en betaling ved at love fordele for at få andre til at blive en del af systemet. Lad dig ikke narre af udsagn, som fortæller, det er nemt at opnå høj indtjening..

© Herbalife International of America, Inc.Gengivelse er ikke tilladt - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse.Alle rettigheder forbeholdes.Alle varemæ rker og produktbilleder, som vises på denne side, er Herbalife International, Inc.'s ejendom, medmindre andet er anført.
 
Herbalife har forpligtet sig til at fø lge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem af:
  • DSF logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


da-DK | 18-02-2019 07:33:07 | NAMP2HLASPX01