Reassurance
Opmuntring og støtte fra Herbalife


Er du fortsat ikke helt sikker på, at Herbalife er det rette valg for dig?
Det kan være et stort skridt at tage den endelige beslutning om at blive selvstændig erhvervsdrivende. Med mere end 35 års erfaring med rekruttering og støtte til Selvstændige Herbalife Medlemmer, ved vi, at du behøver opmuntring, støtte og hjælp fra første dag.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge:
Fleksibiliteten er en anden fordel ved Herbalifes forretningsmulighed. Den kan tilpasses dit liv, og ikke omvendt. Du kan arbejde deltid for at tjene lidt ekstra hver måned, eller hvis du har tiden og energien, kan du have Herbalife som dit primære arbejde.

Adgang til Herbalifes ”videncenter”:
Du skal ikke bekymre dig, hvis du føler, at du ikke ved nok om ernæring eller hvordan du skal sælge produkterne. Herbalife yder den støtte du har brug for. Hele vejen. Herbalife tilbyder alt fra oplæringsværktøjer til lokale, nationale og globale arrangementer, som giver opmuntring og motivation. Du lærer fra de mest erfarne, hvordan du skal få din forretning til at vokse samt hvordan du kan udvikle dit personlige netværk gennem sociale arrangementer. Og husk din Sponsor er der for at støtte dig, når du har brug for det.
Udfyld venligst vores kontaktskema på og bliv et Selvstændigt Medlem Herbalife allerede i dag.

Når du bestemmer dig for at blive et Selvstændigt Herbalife Medlem, vil du få din egen Sponsor, et eksisterende Herbalife Medlem, som vil give dig al den nødvendige vejledning og oplæring for at komme i gang. Lad dig ikke narre af udsagn, som fortæller, det er nemt at opnå høj indtjening.

© Herbalife International of America, Inc.Gengivelse er ikke tilladt - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse.Alle rettigheder forbeholdes.Alle varemæ rker og produktbilleder, som vises på denne side, er Herbalife International, Inc.'s ejendom, medmindre andet er anført.
 
Herbalife har forpligtet sig til at fø lge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem af:
  • DSF logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


da-DK | 18-02-2019 08:11:53 | NAMP2HLASPX01